Mahmoud Zamzam

Fysisk udgave af bogen

Hej! Du taler med Mark…moud!

Mahmoud Zamzam elsker ord. At lege med dem, bruge dem og inspirere med dem. Det er der nu kommet en bog ud af. En ægte skatkiste. Med guldkorn, refleksioner og positive, krøllede tankespind fra en andengenerationsindvandrer, der har noget på hjerte – og i hjertet.

Prisen er inkl. moms.

229,95 kr.

Mere om bogen

Velkommen til Mahmoud Zamzams debut som forfatter, og velkommen til “Hej! Du taler med Mark…moud!”.

En inspirerende, humoristisk og veloplagt bog fra en ganske almindelig andengenerationindvandrer. Mest af alt en bog om taknemmelighed. Overfor sin omverden, det samfund, han er en del af og sine forældre. Bevares, Mahmoud jubler ikke ikke hele vejen. Vi får også serveret halvalvorlige og småpolitiske stikpiller undervejs. Både nogle til ham selv og nogle til os alle sammen.

Men helt overvejende er Mahmoud Zamzams ærinde at give hjertevarme bud på, hvad der er vigtigt i livet, i vores jagt på vores drømme og i omgangen med hinanden. Med små historier fra egen opvækst og tilværelse får læserne et kærligt indblik i Mahmouds positive, krøllede tankespind. Mahmouds ord sætter spor, og måske er der også guldkorn at hente for dig?

Vidste du for eksempel, at du har grundlæggende pligter som “vandkande”, der hjælper dine medmennesker med at gro? At vi alle har brug for superhelte i hverdagen, og at de ofte er tættere på, end du tror? Kender du forskellen på sympati og empati? Og har du nogensinde tænkt over, at ‘dem’ og ‘os’ kan limes sammen og blive til noget fint?

Nej, vel? Kig indenfor!

“Hej! Du taler med Mark…moud!” udgives hos forlaget Superlux

Oplev et inspirerende foredrag med Mahmoud Zamzam

Budskaberne i Mahmoud Zamzams nye bog “Hej! Du taler med Mahmoud!” er også omdrejningspunkter for hans foredrag, som bl.a. er velegnet for skoleelever (7-10. klasse) og studerende.

Med masser af storytelling, anekdoter og konkrete værktøjer fra det pædagogiske og psykologiske felt sætter Mahmoud fokus på de muligheder, vi alle har, hver især, når vi aktivt vælger at tage kontrollen over vores liv og indstilling.

Mahmouds foredrag skaber motivation, er blottet for løftede pegefingre og kan samtidig være indspark til gode refleksioner og diskussioner.

Ét af Mahmouds vigtigste budskaber er, at vi alle har rigtig meget at vinde, når vi gør os umage med at vende provokation til motivation, og at vi selv kan gøre rigtig meget for at styre folks forventninger til os.

Om du hedder ’Mark’ eller ’Mahmoud’, går det hele bare lidt bedre, når vi møder verden og vores medmennesker med åbne arme, og når vi ikke er bange for at stå ved dem, vi er.